Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 13-8-2007

13-8-2007

Netwerk

1362 x bekeken | 0 reacties
6
Oud Real-speler Metgod over transfers Sneijder en Drenthe
Voetballer Wesley Sneijder gaat voetballen bij Real Madrid. De Spaanse club neemt de 23-jarige Ajacied voor 27 miljoen euro over. Vorige week werd bekend dat het jonge talent Royston Drenthe van Feyenoord verhuist naar Real Madrid. In Netwerk een interview met John Metgod, de eerste Nederlander die ooit uitkwam voor de Madrileense club.

Bruine Wolk veroorzaakt overstromingen AziŽ
Grote delen van AziŽ worden geteisterd door wateroverlast van de moessonregens. Deze regens zijn krachtiger dan ooit. Volgens de Verenigde Naties komt dat door de zogenoemde Bruine Aziatische Wolk, een grote smogwolk boven onder andere India, Pakistan en Bangladesh. Een reportage.

Interview met bisschop Muskens
De Bredase bisschop Tiny Muskens legt in februari 2008 zijn ambt neer. In Netwerk een interview met de progressieve kerkvoogd, die bekend staat om zijn controversiŽle uitspraken. Zo zei hij in 1996 dat het armen geoorloofd is om brood te stelen als dat de enige mogelijkheid is om te overleven.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 13 augustus door de EO en de NCRV. Te gast waren Tiny Muskens en John Metgod. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie