Uitzending
Moraalridders - Mirjam Sterk, Jeroen Snel, Anouk van Tooren

Mirjam Sterk, Jeroen Snel, Anouk van Tooren

Moraalridders

1-2-2012

| 2753 x bekeken | 0 reacties
4
In Moraalridders CDA-Kamerlid Mirjam Sterk, royaltyverslaggever Jeroen Snel en Different-manager Anouk van Tooren.

Mirjam Sterk
Er is veel om te doen geweest, maar afgelopen vrijdag passeerde het zogenaamde boerkaverbod de ministerraad. Over enkele weken buigt de Tweede Kamer zich over zich voorstel, waarin alle gezichtsbedekkende kleding op straat verboden wordt. Waarom is het CDA daar een voorstander van? Een gesprek met CDA-Kamerlid Mirjam Sterk.

Jeroen Snel
Gaat de koningin dit jaar afstand van de troon doen? Veel mensen zijn daarvan overtuigd. Kroonprins Willem-Alexander is inmiddels tien jaar getrouwd. Maar is hij klaar voor de troon? We vragen het aan royaltyverslaggever Jeroen Snel.

Anouk van Tooren
De "homotherapie" van Different is er niet op gericht om homo's van hun geaardheid af te helpen. Dat is de onweerlegbare conclusie van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Toch hebben veel mensen nog vragen bij de hulp die de Amsterdamse stichting Different geeft aan christelijke homo's. Waar gaat het wel om bij deze therapie? Manager Anouk van Tooren geeft tekst en uitleg.

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Mirjam Sterk, Jeroen Snel, Anouk van Tooren is uitgezonden op woensdag 1 februari door de EO. Te gast waren Mirjam Sterk, Jeroen Snel en Koning Willem-Alexander. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie