Programma
Marble Mania

Marble Mania

6

In de SBS6-show Marble Mania gaan BN'ers knikkeren. Bekende Nederlanders gaan knikkere met speciale knikkers op speciaal gemaakte knikkerbanen. Elke BN’er start met zijn eigen kleur knikkers. Zo kunnen we goed in de gaten houden wie er aan kop ligt. De knikkerraces van Marble Mania worden gehouden op speciaal voor het programma aangelegde banen. Voor de ontwerpen en de bouwwerken zijn allerlei technische universiteiten en creatievelingen ingezet.
De eerste uitzending van Marble Mania is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Marble Mania

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Marble Mania online beschikbaar komt)
Nieuws over Marble Mania
 • Marble Mania - BN’ers gaan knikkeren in SBS6-show

  BN’ers gaan knikkeren in SBS6-show

  21-6-2020

  SBS6 werkt aan een nieuw groot amusementsprogramma waarin bekende Nederlanders gaan knikkeren. Marble Mania moet de nieuwe knaller van SBS6 worden, waarin BN’ers het tegen elkaar opnemen met speciale knikkers op speciaal voor het tv-programma gemaakte knikkerbanen.

  Iedere BN’er heeft zijn eigen kleur knikkers, zodat ze bij elke race goed in de gaten kunnen worden gehouden. Het gaat in het programma volgens moederbedrijf Talpa Network zeker niet alleen om geluk, maar vooral om behendigheid. “Het is knikkeren op het allerhoogste niveau”, zegt Talpa.

  Er lijkt dit najaar een knikkeroorlog op komst. Naast SBS6 werkt ook tv-producent Blue Circle aan een knikker-programma, waarschijnlijk bedoeld voor RTL4. Het nog naamloze programma wordt gezien als een knikker-variant van Lego Masters, waarin knikker-fans spectaculaire banen bouwen.
  Lees verder
Marble Mania info
Over dit programma