Uitzending
M. - 26-10-2020

26-10-2020

M.

916 x bekeken | 0 reacties
5
Napret met de finalisten van Wie is de Mol?: Samen blikken zij terug! Twintig jaar Wie is de Mol?: een uniek seizoen met uitsluitend oud-kandidaten. Na weken vol spanning hebben de fans eindelijk antwoord op de vraag die hen tijden bezig heeft gehouden Jeroen Kijk in de Vegte is de mol! Hoe voelt het om zijn geheim na al die tijd te mogen delen? Hoe kijkt verliezend finalist Tygo Gernandt terug op het seizoen? En hoe voelt Nikkie de Jager zich na de overwinning? Zij genieten na n blikken terug op het avontuur.

De jeugd weer aan het lezen, zo gaan Dio, Famke Louise en Jeangu Macrooy dat doen. Er is sprake van ontlezing onder Nederlandse jongeren en daarom is de Weddenschap in het leven geroepen. De campagne gaat vandaag van start, zo hopen ze leerlingen uit te dagen om meer te lezen. Leescoaches Dio, Famke Louise en Jeangu Macrooy tekenen straks zelf k het contract.

Het eerste optreden van het seizoen: Tim Akkerman samen met huisband Her Majesty! De komende uitzendingen zal de band Her Majesty de huisband van M zijn. Elke avond treden zij op met een campagnenummer uit de geschiedenis van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De band trapt hun eerste optreden van het seizoen af samen met Tim Akkerman. En dat doen ze met het nummer: Born in the USA!

Nederland in onzekerheid door groei coronacijfers; het vertrouwen krimpt. De besmettingscijfers blijven maar stijgen en dat zorgt voor steeds meer onrust. Want is er sprake van een nieuwe en hardere lockdown? Journalist en presentator Sven Kockelmann schuift aan, samen met gedragspsycholoog Anna Dijkman en Volkskrant-columnist Kustaw Bessems. Bessems volgt de coronacrisis kritisch vanaf het begin. Samen met hen bespreken we de huidige situatie in Nederland en wat de onzekerheid doet met ons vertrouwen.

In deze uitzending van M. waren Jeroen Kijk in de Vegte, Kustaw Bessems, Sven Kockelmann, Tim Akkerman en Tygo Gernandt te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op maandag 26 oktober door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • M. - Margriet van der Linden terug met talkshow M

  Margriet van der Linden terug met talkshow M

  29-3-2020

  Margriet van der Linden keert vanavond weer terug met haar talkshow M. Van der Linden neemt het stokje over van Matthijs van Nieuwkerk, die afgelopen vrijdag voor de allerlaatste keer zijn talkshow De Wereld Draait Door…
  Lees verder
 • M. - Talkshow M terug na onderbreking door WK in Rusland

  Talkshow M terug na onderbreking door WK in Rusland

  23-7-2018

  Margriet van der Linden keert vanavond weer terug met haar dagelijkse talkshow M. Van der Linden begon in mei als vervanger van De Wereld Draait Door tijdens hun zomerstop, maar beleefde door het WK in Rusland zelf ook…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten