Uitzending
M. - 11-9-2018

11-9-2018

M.

1117 x bekeken | 0 reacties
6
Volgende week is het 25 jaar geleden dat het laatste album van Nirvana uitkwam. De grondleggers van de grunge verkochten meer dan 50 miljoen platen. Chris Zeger is fan van net eerste uur en zet in High Five zijn top Nirvana momenten. Op nummer vijf.

Hoe fantastisch is het om je eigen, ultieme festival te organiseren? Wie zou er op jouw podium mogen schitteren? In M's Headliners vragen we dat iedere week aan een artiest en dit keer is dat Eva Crutzen!

Twee maal drie is? Alweer vijftig jaar geleden werd de serie Pippi Langkous in Zweden opgenomen. Toch zijn we Pippi nog lang niet vergeten! Paula Majoor (stem Pippi), Ida Bons (stem Annika) en Paul van Gorcum (stem vader Pippi) zitten aan tafel!

Er blijft gezaagd worden aan de stoelpoten van Donald Trump. Vandaag kwam het boek Fear: Trump in the White House, van auteur Bob Woodward, uit in Amerika. Moet de president zich zorgen maken? We bespreken het met Eric Smit en Tom Kleijn.

Het aantal besmettingen van de meningokokkenbacterie neemt toe. We praten met Bert Gravendeel, die zijn zoon verloor aan deze ziekte en met Felice Bakker, die de ziekte kreeg toen ze zestien maanden was. Kinderarts en epidemioloog Patricia Bruijning geeft uitleg.

In deze uitzending van M. waren Eric Smit, Eva Crutzen, Ida Bons, Paul van Gorcum, Paula Majoor en Tom Kleijn te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op dinsdag 11 september door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie