Uitzending
M. - 10-9-2018

10-9-2018

M.

1226 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag is het World Suicide Prevention Day. In Nederland valt op dat er ieder jaar ruim twee keer zoveel mannen als vrouwen zelfmoord plegen. Daarover gaat de documentaire Man in de knoop. Programmamaker Frans Bromet en journalist Nathan Vos schuiven aan.

Tennisster Serena Williams kreeg tijdens de finale van de US Open drie waarschuwingen van de scheidsrechter. Uiteindelijk verloor zij de wedstrijd. De meningen zijn verdeeld: Is ze een slechte verliezer of was er sprake van racisme? We vragen het Martin Simek en Heleen Mees.

Na een lang proces kwam zaterdag het verlossende woord voor Howick en Lili: ze mogen blijven. Maar geldt dat ook voor de 400 andere kinderen die in hetzelfde schuitje zitten? In de studio Floor Bremer, Sinan Can en zes kinderen in een soortgelijke situatie.

In deze uitzending van M. waren Frans Bromet, Heleen Mees, Martin Simek en Sinan Can te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op maandag 10 september door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!