Uitzending
Lieve Paul - 11-10-2009

11-10-2009

Lieve Paul

2561 x bekeken | 0 reacties
7
Openingstune sing off
Deze week zijn er weer twee kandidaten die tegen elkaar gaan strijden in een sing off. Jasmijn en Irene brengen allebei hun eigen Lieve Paul openingstune ten gehore. Het publiek beslist welk lied we volgende week opnieuw gaan horen tijdens de opening.

Nelly Furtado
Nelly Furtado is te gast en gaat op de foto met BÝsse, de hond van Paul. Ze komt vertellen over haar nieuwe Spaanse album en zingt haar single Manos al aire.

Truus en Louis van Gaal
Deze week is de biografie van Louis van Gaal uitgekomen. Zijn vrouw Truus van Gaal is mee en samen hebben ze het onder andere over het boek, hun relatie en de corrigerende tik.

Acda en de Munnik
Martijn Lakemeier en Lucas Hamming spelen beide in de film Lover or Loser. In de film zingen ze het liedje Eva, waarvan de tekst geschreven is door Acda en de Munnik. Zij sluiten de zondagavond af met Alles gaat voorbij.

Deze uitzending van het programma Lieve Paul is uitgezonden op zondag 11 oktober door de VARA. Te gast waren Louis van Gaal, Nelly Furtado en Martijn Lakemeier. De presentatie was in handen van Paul de Leeuw.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie