Programma
Kook mee met MAX

Kook mee met MAX

5
Kook mee met MAX is een kookprogramma bij Omroep MAX. Sandra Ysbrandy en Mounir Toub laten ons zien hoe je op een makkelijke manieer een zeer verrassend gerecht kunt maken. De recepten die ze gebruiken zijn heel eenvoudig en je hebt geen dure ingrediënten of bijzondere apparaten nodig. Maar ze gebruiken juist seizoensproducten en producten van eigen bodem.
  • Kook mee met MAX

    120 x bekeken | 21-5-2019
    Kook mee met MAX - Runderstoof met rode linzen en couscous
    5
    Een stoof klinkt al snel als een stoofpotje dat heel lang op het vuur moet staan. Maar deze niet, want de runderreepjes zijn snel gaar. Het vlees moet alleen maar even stoven om extra smaak te krijgen en zodat de linzen… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    184 x bekeken | 20-5-2019
    Kook mee met MAX - Groene spaghetti met mosterdzalm
    6
    Groene spaghetti betekent in dit geval niet letterlijk groen, maar groen gekleurd door de groene ingrediënten. Sandra mengt een avocado-saus en courgette door de spaghetti, waardoor het gerecht prachtig groen kleurt. … Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    135 x bekeken | 16-5-2019
    Kook mee met MAX - Savooiekool uit de wok
    5
    Soms hoeft een gerecht helemaal niet ingewikkeld te zijn, om toch heerlijk te smaken. Dit is zo n gerecht. Met een paar eenvoudige toevoegingen, maakt Mounir van savooiekool uit de wok een heerlijk gerecht. De… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    116 x bekeken | 15-5-2019
    Kook mee met MAX - Zelfgemaakte kibbeling met puree en groene groenten
    5
    Kibbeling van de visboer op de markt, we hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens gegeten. Maar er gaat niets boven eigen gemaakte kibbeling. En dat lijkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Het knapperige korstje… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    91 x bekeken | 14-5-2019
    Kook mee met MAX - Spruitjesstoof met rundervink
    5
    Spruitjes groeien in de oksels van de spruitkool. Ze komen oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied. Bij ons is het vooral een wintergroente want ze kunnen goed tegen de vorst. Mounir maakt van de spruitjes een… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    127 x bekeken | 13-5-2019
    Kook mee met MAX - Pasta-ovenschotel met pastinaak en savooiekool
    5
    Kool, kool, en nog eens kool. Het is aan het einde van de winter en begin van de lente nog steeds de ultieme seizoensgroente. Sandra combineert de savooiekool met pastinaak en penne. Doe er een beetje geraspte kaas er… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    93 x bekeken | 9-5-2019
    Kook mee met MAX - Aardperensoep met gehakt-pannenkoekreepjes
    5
    Pannenkoeken worden traditioneel vaak met zoetigheid gegeten. Maar de pannenkoek is ook als hartige maaltijd een heerlijk alternatief. Mounir maakt een pannenkoek met gehakt en doet er crème fraîche met bieslook op. Dat… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    126 x bekeken | 8-5-2019
    Kook mee met MAX - Spruitjessoep met geitenkaas-spekjesspread op roggebrood
    5
    Spruitjes zijn op vele manieren te bereiden: gekookt, uit de oven of als salade. Keuze genoeg. En dat er met spruitjes meer dan genoeg te variëren valt, laat Sandra zien met deze spruitjessoep. Ze serveert er roggebrood… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    81 x bekeken | 7-5-2019
    Kook mee met MAX - Koolraap-pastasalade met krokante visburger
    5
    Koolraap ouderwets en eenzijdig? Daar denkt Mounir heel anders over. Hij doet de koolraap eerst in de oven waardoor hij heerlijk van smaak wordt en mengt hem vervolgens door de pasta. En voilà, dan heeft u een… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    130 x bekeken | 6-5-2019
    Kook mee met MAX - Spruitjessalade met roquefortdressing
    5
    Tempeh wordt gemaakt van soja en komt van origine uit Indonesië. In Indonesië is het een onderdeel van de Indonesische keuken, bij ons is het vooral bekend als een vleesvervanger. Door de neutrale smaak is het ideaal om… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    137 x bekeken | 2-5-2019
    Kook mee met MAX - Tagliatelle met biefstuk in roomsaus
    5
    Er is nog altijd veel discussie over of diepvriesgroenten net zo gezond zijn als verse groenten. In veel gevallen gaat er niets boven vers, maar doperwten uit de vriezer zijn lekker, ideaal om mee te koken en altijd… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    114 x bekeken | 1-5-2019
    Kook mee met MAX - Boerenkoolsoep met gorgonzola-drie-in-de-pan
    5
    Boerenkool is niet alleen lekker als stamppot, het is ook een echte smaakmaker voor een heerlijke soep. Sandra serveert er drie-in-de-pan bij. Maar dan niet met zoete, maar hartige met gorgonzola. De presentatie was in… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    116 x bekeken | 30-4-2019
    Kook mee met MAX - Zelfgemaakte vissticks met doperwten in rode saus
    5
    Vissticks zijn op zijn tijd niet te versmaden zo lekker. Bijna iedereen lust ze wel, groot en klein. Maar u kunt ze ook heel eenvoudig zelf maken, dan zijn ze nog lekkerder. Mounir serveert bij de zelfgemaakte vissticks… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    193 x bekeken | 29-4-2019
    Kook mee met MAX - Snelle coq au vin
    3
    Normaal gesproken heeft een coq au vin ruim de tijd nodig om te garen en op smaak te komen. Maar soms ontbreekt die tijd. Daar heeft Sandra iets op gevonden: een snelle coq au vin. Door de hele kip te vervangen voor… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    98 x bekeken | 25-4-2019
    Kook mee met MAX - Quinoa met boerenkoolpesto en portobellopizza's
    5
    Sandra en Mounir nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    127 x bekeken | 24-4-2019
    Kook mee met MAX - Mosselsoep met farinata
    5
    Sandra en Mounir nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. Schaal- en… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    112 x bekeken | 23-4-2019
    Kook mee met MAX - Pompoenlasagne met boerenkool
    5
    Dat lasagne niet alleen op de traditionele manier met gehakt lekker is, bewijst dit recept. Het is een vegetarische lasagne met pompoen en boerenkool. Voor de extra bite doet Mounir geraspte geitenkaas door de puree.… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    134 x bekeken | 22-4-2019
    Kook mee met MAX - Kip-preipastei met zilvervliesrijst
    5
    Pastei is een typisch winters gerecht. De vulling is doorgaans wat stevig en daarom is het goede kost voor een koudere dag. Sandra maakt de vulling met kippendijfilet. Dijfilet wordt minder snel droog dan gewone… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    117 x bekeken | 18-4-2019
    Kook mee met MAX - Kip-preipastei met zilvervliesrijst
    5
    Pastei is een typisch winters gerecht. De vulling is doorgaans wat stevig en daarom is het goede kost voor een koudere dag. Sandra maakt de vulling met kippendijfilet. Dijfilet wordt minder snel droog dan gewone… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    95 x bekeken | 17-4-2019
    Kook mee met MAX - Draadjesstoof van makreel met gebakken krieltjes
    5
    Het stoven van vlees of vis neemt normaal gesproken een behoorlijke tijd in beslag. Die tijd is nodig om alle smaken tot zijn recht te laten komen. Mounir heeft een snelle stoof bedacht, met makreel. Hij serveert er… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    100 x bekeken | 16-4-2019
    Kook mee met MAX - Chili met quinoa
    5
    Quinoa heeft van zichzelf niet erg veel smaak. Dat maakt het wel ideaal om te combineren met iets pittigs. Sandra maakt er een chili bij met zwarte bonen. Om er een fris tintje aan te geven serveert zij er avocado en… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    220 x bekeken | 15-4-2019
    Kook mee met MAX - Zuurkoolschotel
    3
    Zuurkool kunt u op veel manieren eten. Traditioneel met aardappelpuree, of zoals deze variant, uit de oven. Mounir vervangt de traditionele aardappel voor knolselderij en als extra smaakmaker voegt hij er witte bonen… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    104 x bekeken | 11-4-2019
    Kook mee met MAX - Zelfgemaakte pastinaakgnocchi met champignonsaus
    5
    Gnocchi ziet er misschien een beetje ingewikkeld uit, maar het is heel eenvoudig zelf te maken. Het basisbestanddeel is aardappel, gepureerd, met ei en bloem. Zo ontstaat er een soepel deeg waar u gemakkelijk de gnocchi… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    113 x bekeken | 10-4-2019
    Kook mee met MAX - Uiensoep met gruyèremuffins
    5
    Bij een muffin denken we al snel aan een zoete lekkernij. Maar een muffin kan ook uit hartige ingrediënten bestaan. Het bereiden ervan kan in een muffinvorm en het gaat ook in de oven. Mounir maakt gruyèremuffins voor… Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    80 x bekeken | 9-4-2019
    Kook mee met MAX - Pompoenpolenta met gebakken biefstuk
    5
    De salieplant is een vaste plant en kan wel 80 centimeter hoog worden. De bladeren van salie zijn kenmerkend. Ze zijn dik, grijs van kleur en voelen wat ruwer aan. Verse salie wordt veel gebruikt in de mediterrane… Bekijk uitzending
« 1 2 3 4 5 6 . . . 19 »