Uitzending
Koffietijd - Aflevering 49

Aflevering 49

Koffietijd

8-11-2018

| 452 x bekeken | 1 reacties
5
Met in deze uitzending: -Antoinnette Scheuldeman heeft een boek geschreven over rouwen over je overleden huisdier. Samen met Karen Soeters, directeur van Animal Today, praat ze over dit onderwerp. -Ook Jacqueline Govaert is te gast.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Jacqueline Govaert - Stil De Tijd
Jacqueline Govaert zingt voor ons haar nieuwe, Nederlandse nummer.

Is Juffrouw Ooievaar dezelfde gebleven?
Oogjes dicht en snaveltjes toe. Een uitspraak die veel van ons zich nog zullen herinneren. Het einde van een aflevering van de Fabeltjeskrant. Groot nieuws: er komt een film aan met de avonturen van de dieren uit Het Grote Dierenbos.

Spicy Mexicaanse taco bowl
Een creatieve manier om je taco's te serveren met herbamare.

Breakfast Tostadas
Een vullend, Mexicaans ontbijt voor in de ochtend.

Beter Leven keurmerk varkensvlees
Donderdag 1 november t/m 9 vrijdag 9 november staat Koffietijd in het teken van Doe Maar Lekker Duurzaam. Dat is een campagne van onder andere de Nationale Postcode Loterij.

Knuffelen met je favoriete tekening
Knuffelen met je favoriete tekening. Dat klinkt voor veel kinderen als een droom. Die droom kan nu uitkomen! De Stip ligt vandaag in Haarlem.

Wat helpt tegen het rouwen om dieren?
Antoinnette Scheulderman en Karen Soeters gingen door een periode van diepe rouw na het verlies van hun huisdier. Zij leggen uit wat voor hen hielp in het rouwproces.

In deze uitzending van Koffietijd waren Jacqueline Govaert en Antoinnette Scheulderman te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 49 werd uitgezonden op donderdag 8 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie