Uitzending
Koffietijd - Aflevering 47

Aflevering 47

Koffietijd

6-11-2018

| 462 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Paulien Cornelisse is terug met een boek over de Nederlandse taal: 'Taal Voor De Leuk'. In dit boek deelt ze haar nieuwste fascinaties. -Ruby Prophet praat over haar deelname aan het programma 'House Of Talent' en treedt op. -Musicalster Robbert van den Bergh met het laatste showbizznieuws. -Gezondheidsdeskundige Marcel Brienne en mommyvloggers Kim Jacobs en Kelly Caresse vertellen over hoe moeders omgaan met ziek zijn.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

'Los'
We kennen Ruby Prophet van het programma House of Talent. Op 28 oktober kwam haar nieuwe single Los uit. Ruby komt langs om ons alles over te vertellen over haar nieuwe single en deelname aan House of Talent.

'Lieve schat'
Paulien Cornelisse heeft haar derde taalboek uitgebracht: Taal voor de leuk. Bij ons leest ze een stukje voor.

Verkouden of griep?
Met de winter in aantocht zijn we allemaal wat vatbaarder voor griep en verkoudheid. Het is dus fijn om dan voldoende weerstand op te bouwen. Onze gezondheidsdeskundige Marcel geeft tips!

Lauw warme pasta salade met Koningsvis venkel, tomaat en olijven
Italiaanse "thuisgemaakte" casarecce met heerlijke koningsvis.

Verantwoorde vis!
Wie houdt er niet van een lekker vers visje? Maar weet je ook waar jouw vis vandaan komt? In het kader van de landelijke Doe Maar Lekker Duurzaam campagne, liep Froukje een dagje mee met kwaliteitsmanager Cees-Jan Bastiaansen bij de duurzame viskwekerij: Kingfish Zeeland.

'Bohemian Rhapsody'
Robbert van den Bergh schuift vandaag aan bij Koffietijd voor het laatste entertainment nieuws. Ook nam hij een schattige video mee!

In deze uitzending van Koffietijd waren Paulien Cornelisse, Robbert van den Bergh en Jan Bastiaans te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 47 werd uitgezonden op dinsdag 6 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie