Uitzending
Koffietijd - Aflevering 35

Aflevering 35

Koffietijd

19-10-2018

| 294 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Lieke van Lexmond, ambassadeur van Amref Flying Doctors, vertelt over haar reis naar de Oegandese regio Amuru. -Angelique van Dam van de Osteoporose Vereniging van Nederland en initiatiefnemer van platform Sterke Botten en ervaringsdeskundige Marianne van der Zalm over osteoporose. -Kunstjournalisten Ko van 't Hek en Yuki Kho over het kijken naar kunst.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Gevulde cannelloni in tomatensaus met een champignon salade
Klassieke Italiaaanse cannelloni met een simpele champignonsalade.

Patrick neemt een kijkje op de set van De Dirigent
Dinsdag gaat de film De Dirigent in première. Een film die zich afspeelt in 1926 en gaat over de Nederlandse Antonia Brico die er van droomt om de eerste vrouwelijke dirigent te worden. Patrick nam een kijkje achter de schermen.

Project Amuru
In het noorden van Oeganda is de moeder- en kindsterfte erg hoog. Hoe kan dat en wat kan eraan gedaan worden?

Wereld Osteoporose Dag
20 oktober is het wereld osteoporose dag. Dit is een dag die wij niet aan ons voorbij willen laten gaan. Wat is osteoporose en wat kun je er aan doen? En is het te voorkomen?

Wie lijkt er meer op Lieke?
Loretta neemt een kijkje in de telefoon van Lieke van Lexmond!

Hoe kijk je naar kunst?
Ko van 't Hek en Yuki Kho zijn oprichters van Kunst Kijken met Ko & Kho, een van de grootste kunstblogs van Nederland. Hun missie is om beeldende kunst toegankelijker te maken voor leeftijdsgenoten.

In deze uitzending van Koffietijd was Lieke van Lexmond te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 35 werd uitgezonden op vrijdag 19 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie