Uitzending
Koffietijd - Aflevering 34

Aflevering 34

Koffietijd

18-10-2018

| 527 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Help je huid herstellen in de herfst!
In de zomer heeft onze huid door de hoge temperaturen en de felle zon vaak flink wat te verduren. Nu die warme zomermaanden voorbij zijn, wordt het hoog tijd om je huid wat extra aandacht te geven!

Cornald Maas over de bijzondere band met zijn moeder
Cornald Maas schreef het boek: 'Ach Kind Toch' dat deze week uit kwam. Het verhaal gaat over het leven van zijn moeder en de honderden brieven die zijn moeder aan hem heeft geschreven. Het boek gaat over alle pieken en dalen waar we mee te maken krijgen in ons 'gewone' maar bijzondere mensenleven.

Een kijkje in de telefoon van Douwe Bob!
Douwe Bob is te gast bij Koffietijd en Pernille mocht een kijkje nemen in zijn telefoon!

Frans Duijts over de zoektocht van maatjes
Zanger Frans Duijts zet zich de komende tijd samen met het Oranje Fonds in om Maatjes te zoeken voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Frans heeft zelf een heftige tijd achter de rug, want onlangs verloor hij twee van zijn eigen beste maatjes: zijn vader en zijn opa. Naast hem schoof Marc van Hal, hoofd fondsenwerving bij het Oranje Fonds, aan tafel.

In deze uitzending van Koffietijd waren Cornald Maas, Douwe Bob Posthuma en Frans Duijts te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 34 werd uitgezonden op donderdag 18 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie