Uitzending
Koffietijd - Aflevering 21

Aflevering 21

Koffietijd

28-9-2020

| 234 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -René Mioch en Melody Klaver over het Nederlands Film Festival. -Ron Boszhard over 'Wie Is De Mol?' en zijn YouTubeserie. -William Spaaij bespreekt het laatste theaternieuws. -Andrea van Pol over de Boomverkiezing, onderdeel van de Boomfeestdag.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

London maakt heerlijke cassavefriet met dip!
Vandaag maakt Londen lekkere frietjes van cassave met een dip! Een lekkere twist die je absoluut moet proberen!

Stichting Thuisgekookt tegen eenzaamheid en voor burenliefde!
Vivian gaat langs bij Nicole. Nicole is thuiskok en maakt eten voor haar oudere buren. Door lekker eten langs te brengen bij mensen in oudere mensen in haar buurt, zorgt Nicole er - net als de andere thuiskoks van Thuisgekookt - ervoor dat ouderen een leuk sociaal momentje hebben wanneer zij hun lekkere, verse maaltijd thuisgebracht krijgen!

Ron houdt van een toetje in de ochtend
Ron Boszhard drinkt wel een hele zoete koffie! Maar hoe blijft hij zo slank als hij elke dag zo'n lekker bakkie drinkt in de ochtend?

Een kat kiest z'n eigen vrienden
Quinty haar katten zijn haar beste vrienden! Quinty is alleen niet per sé de beste vriendin van haar katten, blijkt maar weer als hun blik valt op een nieuwe gast in huis...

In deze uitzending van Koffietijd waren Andrea van Pol, Melody Klaver, René Mioch, Ron Boszhard en William Spaaij te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 21 werd uitgezonden op maandag 28 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee