Uitzending
Koffietijd - Aflevering 196

Aflevering 196

Koffietijd

25-5-2015

| 857 x bekeken | 0 reacties
4
Het is de laatste week van dit Koffietijd-seizoen. Hugo Borst is te gast. De herziende versie van zijn boek 'O, Louis' komt uit, hij was auteur van het luistergeschenk én hij is bezig met een boek over zijn moeder. Ook Sylvia Geersen komt langs. Zij woont in New York om te werken aan haar internationale modellen carrière maar timmert ook aan de weg als actrice.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

De Toppers in Concert
Gisteren was het één groot feest bij het concert van de Toppers! De Amsterdam Arena zat vol met wel 62.500 winnende deelnemers van de Nationale Postcode Loterij. Natuurlijk waren daar ook de winnaars van het VIP-arrangement: Liset en Yvonne. En wij gingen met ze mee!

Hugo Borst
Hij mag zichzelf schrijver, sportjournalist, radio- en televisiemaker en televisiepersoonlijkheid noemen. Daarnaast staat hij bekend om zijn eindeloze fascinatie voor Louis van Gaal en schreef daar zelf een aantal boeken over: Hugo Borst!

Je huid zomerklaar met Jetske
Het is de hoogste tijd om ons lichaam summerproof te maken. En bij een summerproof lichaam hoort natuurlijk ook een stralende huid! Jetske Ultee vertelt ons er alles over!

Pernille op de Strong Viking Obstacle Run
Ploegen door de modder, springen over boomstammen en klimmen over netten. Afgelopen weekend deed Pernille mee aan de Strong Viking Obstacle Run en trotseerde modder, water, heuvels én zelfs sneeuw.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Hugo Borst en Sylvia Geersen te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 196 werd uitgezonden op maandag 25 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie