Uitzending
Koffietijd - Aflevering 193

Aflevering 193

Koffietijd

20-5-2015

| 1187 x bekeken | 0 reacties
6
De nieuwe bioscoopfilm 'De Surprise' gaat maandag in première. Hoofdrolspeler Jeroen van Koningsbrugge schuift aan. Hij vertelt over de film, het nieuwe seizoen van 'Draadstaal'' en over zijn groeiende zangcarrière. Arjan Postma en Melisa Schaufeli schuiven aan. Arjan dropte Melisa midden in de Nederlandse bossen voor het programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Ze vertellen hierover.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Een terugblik op het Songfestival
In Koffietijd blikken we terug op de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival.

Jeroen van Koningsbrugge over De Surprise
Jeroen van Koningsbrugge schuift voor het eerst in de geschiedenis van Koffietijd bij ons aan tafel en vertelt alles over de nieuwe film De Surprise.

Freek Bartels en Sacha de Boer over het Aidsfonds
Sacha de Boer en ambassadeur van het aidsfonds Freek Bartels komen langs en vertellen alles over een speciale expositie voor het Aidsfonds op het Museumplein.

Jeroen van Koningsbrugge naar het Songfestival?
Jeroen van Koningsbrugge naar het Songfestival? Daar zegt hij geen nee tegen!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Jeroen van Koningsbrugge, Arjan Postma, Melisa Schaufeli, Sacha de Boer en Freek Bartels te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 193 werd uitgezonden op woensdag 20 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie