Uitzending
Koffietijd - Aflevering 132

Aflevering 132

Koffietijd

25-2-2014

| 1806 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Therma Care try-out team
Vijf Koffietijdkijkers testen deze week de warmte pleisters van Therma Care.

Tom Yam Kung
Caspar duikt de keuken in om Tom Yam Kung te maken. De toevoeging Kung betekent dat er aan de pittige, zure soep uit de Thaise keuken - Tom Yam genaamd - grote garnalen worden toegevoegd. Tom Yang Kung is een van de populairste soepen in Thailand en omringende landen.

Hoofdgast: Tony Neef
Deze zanger, tekstdichter, acteur én musicalacteur werd bekend bij het grote publiek door de vertolking van de rol van Chris in Miss Saigon en schittert momenteel als Wim Sonneveld in de musical Sonneveld. Tony Neef komt op de koffie! Hoe bijzonder was Wim voor Tony?

Van overhemd tot boxershort
Kun je maar geen afstand nemen van je versleten lievelingsoverhemd? Van Hulley heeft de oplossing: maak er een boxershort van! Dit kan voor zowel mannen als vrouwen. En naast het feit dat je je eigen persoonlijke ondergoed hebt, doe je ook nog iets voor de medemens.

Verlichting van reumatische pijn
Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 verschillende aandoeningen aan gewrichten, spieren en pezen. Het uit zich vaak in pijn, stijfheid en vermoeidheid. Bekende vormen van reuma zijn bijvoorbeeld artrose, artritis, weke delen-reuma en jicht.

Première Kenau
Gisteravond was de première van de Nederlandse film Kenau en onze verslaggeefster Else Neef was er bij!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Judith de Klijn, Kimberley Klaver, Tony Neef en Wim Sonneveld te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 132 werd uitgezonden op dinsdag 25 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie