Uitzending
Koffietijd - Aflevering 129

Aflevering 129

Koffietijd

20-2-2014

| 1410 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Een bijzonder zwangerschapsverhaal
In deze zwangerschapsweek kunnen mooie verhalen over zwangerschappen natuurlijk niet ontbreken! Een tijdje geleden hebben wij een oproep gedaan voor mensen met een bijzondere connectie met hun kindje. Danielle Wieringa mailde ons haar bijzondere verhaal en Vivian is met haar en haar gezin op pad geweest.

Help zwangerschapsstriemen op tijd te voorkomen
Onderwerpen waar vrouwen het tijdens de zwangerschap liever niet over hebben, zijn de negatieve veranderingen die hun lichaam doorstaat. Maar wat zijn nou de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes?

De Modepolitie op de koffie
Stijlgoeroe Thijs Willekens en stylist Manon Meijers kwamen langs. Voor De Modepolitie struinden zij de afgelopen maanden namelijk het land af op zoek naar fashion victims. Wat kan echt niet meer en zijn er ook BN'ers die ze stiekem eens van wat advies willen voorzien?

Jij & de Gouden Eeuw
Ga met de hele familie op expeditie naar het ijskoude Nova Zembla, ontsnap in de boekenkist van Hugo de Groot of kruip in het hoofd van Rembrandt. In Jij & de Gouden Eeuw, een speciaal programma in het Rijksmuseum gemaakt voor families met kinderen, krijgen de volwassenen en de kinderen samen een historische ervaring om nooit te vergeten.

Avocadosoep met balletjes van maÔs en geitenkaas
Avocado is niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Daarom gaat Caspar de keuken in met avocado's en maakt hij avocadosoep met balletjes van maÔs en geitenkaas. Heerlijk te serveren met grof zuurdesem en gezouten boter. Mooi meegenomen is dat dit gerecht niet meer dan ?1,90 per persoon kost. Eenvoudig, gezond ťn lekker voor weinig dus!

Babyshower met The Class Company
Irene de Kom-Avogadri is partyplanner bij The Class Company en vertelt bij Koffietijd over het organiseren van een babyshower.

Hoofdgast: Vivian Reijs
Ze acteert, presenteert, schrijft en is voedingsexpert: supermom Vivian Reijs komt op de koffie! Op dag 4 van de Koffietijd Zwangerschapsweek vertelt ze ons wat er het eerste in haar opkomt als ze terugdenkt aan haar eigen zwangerschap.

FabiŽnne de Vries krijgt een meisje
Presentatrice, actrice en zangeres FabiŽnne de Vries vertelt bij Koffietijd dat ze zwanger is van een meisje.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Fabienne de Vries, Vivian Reijs en Manon Meijers te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 129 werd uitgezonden op donderdag 20 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie