Uitzending
Koffietijd - Aflevering 124

Aflevering 124

Koffietijd

16-2-2023

| 337 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Willie Wartaal over zijn theatershow Moederdag. -Gaite Jansen over haar dichtbundel Ode Aan De Onstilbare. -Tobias Camman bereidt met London een gerecht uit zijn kookboek Voer. -Rosalie Mohr, directrice van Stichting Theateralliantie, over een financiŽle bijdrage van de VriendenLoterij. -Maaike Dorsteen over cosmetica met natuurlijke ingrediŽnten.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Van actrice naar gedichtenbundelschrijver
We kennen Gaite Jansen als actrice uit de films en series 'Bo', 'Peaky Blinders', 'Supernova' en 'Leopard Skin'. En nu mag ze iets nieuws aan haar CV toevoegen. Afgelopen dinsdag bracht ze haar nieuwe dichtbundel 'Ode aan de Onstilbare' uit. Vandaag vertelde ze ons alles over haar dichtbundel en mogen we genieten van ťťn van haar prachtige gedichten.

Tortellini met vulling van Parmezaan en geitenlabneh
Vandaag staat London samen met Thobias Camman in de keuken! Samen maken zij tortellini met vulling van Parmezaan en geitenlabneh. Een heerlijk recept voor de donderdag!

Beautyexpert Maaike geeft tips voor een betere huid
Dagelijks smeren we verschillende chemische ingrediŽnten op ons gezicht. Maar is dit wel goed voor onze huid? Onze beautyexpert Maaike Dorsteen geeft de perfecte tips welke producten je het best kunt gebruiken en vertelde ons alles over de producten van Muze.

Rosalie Mohr over de cultuursector tijdens de coronacrisis
Vandaag was directeur van Stichting Theateralliantie Rosalie Mohr bij ons te gast om te praten over wat de stichting precies inhoudt en wat voor impact corona op de cultuursector heeft gehad. Namens de VriendenLoterij kreeg Stichting Theateralliantie een cheque ter waarde van 1 miljoen euro, wat kunnen ze met dit bedrag doen?

"Willie Wartaal is ontstaan tijdens het poepen"
We kennen hem allemaal van de Jeugd van Tegenwoordig, Willie Wartaal. Tegenwoordig gaat hij door het leven als Wiwa, omdat hij Willie Wartaal niet bij hem vindt passen. Hij wordt liever Wiwa of Ollie genoemd. Maar hoe is de naam precies ontstaan?

In deze uitzending van Koffietijd waren Gaite Jansen en OlliÁio Locadia te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 124 werd uitgezonden op donderdag 16 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie