Uitzending
Koffietijd - Aflevering 121

Aflevering 121

Koffietijd

18-2-2019

| 1233 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: Tim Douwsma praat over zijn nieuwe single en het boek dat hij aan het schrijven is. Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws. Met nieuwslezeres Amber Brantsen praten we over ambitie.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Tim Douwsma met Frysln
Tim Douwsma liet vorige week Nederland kennis maken met zijn nieuwe liefde, Elske. Zijn andere grote liefde, Friesland, bezingt hij in zijn nieuwste nummer: Frysln.

Patrick is backstage bij Taiki!
Jennifer Hoffman speelt samen met Tibor Lukcs in de nieuwe Telefilm 'Taiki' die maandag 18 februari wordt uitgezonden om 15.30 uur bij Zapp. Patrick mocht een kijkje nemen achter de schermen...

LENA the fashion library
Mooie kleding dragen, maar niet ten koste van mens en milieu. Kunnen kiezen uit stijl en snit, maar nee zeggen tegen uitpuilende kledingkasten en fast fashion. Genieten van het gevoel van nieuw, maar niet perse zoveel hoeven bezitten. Dat is het nieuwe modebewust volgens LENA.

Tomatenharissasoep met bruschetta
Een snel en simpel soepje met zelfgemaakte bruschetta!

De ambities van Amber Brantsen
Nog maar vijf jaar geleden kwam Amber Brantsen binnen als stagiaire bij de NOS. Inmiddels is ze n van de gezichten van het journaal op tv en presenteert ze sinds afgelopen zaterdag het Radio 1 Journaal.

In deze uitzending van Koffietijd waren Patrick Martens, Tim Douwsma, Jennifer Hoffman en Tibor Lkacs te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 121 werd uitgezonden op maandag 18 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!