Uitzending
Koffietijd - Aflevering 120

Aflevering 120

Koffietijd

15-2-2019

| 421 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Patrick Martens over de musical 'Anastasia'. -Jennifer Hoffman en Tibor Lukács spelen in de telefilm 'Taiki, Een Japanse Wolf'. -Karen Soeters, initiatiefnemer van House of Animals, en Trizin Hof, eigenaar van Het Ganzenparadijs, praten over de liefde bij dieren. -Directeur Bert Boer vertelt welke plannen het Maritiem Museum in Rotterdam heeft.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Jennifer en Tibor over de telefilm 'Taiki'
Jennifer Hoffman en Tibor Lukacs spelen samen in de Telefilm 'Taiki', een Japanse Wolf. De film gaat over een gezin dat op vakantie gaat naar Zweden, maar alles loopt net anders dan gepland.

Verliefdheid bij dieren
Karen Soeters en Trizin Hof zijn vandaag te gast bij Koffietijd om het te hebben over liefde in het dierenrijk.

Tuna melt met home-made ketchup
Een ware klassieker en populaire tosti uit Amerika.

Een bijdrage voor het Maritiem Museum
In aanloop naar het Goed Geld Gala werd het Maritiem Museum in Rotterdam verrast met een extra bijdrage van 400.000 euro voor de bouw en inrichting van een nieuw paviljoen met werkplaatsen en een educatieruimte.

Anastasia de musical
Vanaf september is Anastasia, de opvolger van The Lion King, te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Patrick kwam langs in de studio om hierover te praten.

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 120 werd uitgezonden op vrijdag 15 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie