Uitzending
Knevel & Van den Brink - Piet Hein Donner, André Rouvoet, Arend Jan Boekestijn, Bert Koenders en Emile Roemer

Piet Hein Donner, André Rouvoet, Arend Jan Boekestijn, Bert Koenders en Emile Roemer

Knevel & Van den Brink

3-9-2010

| 1991 x bekeken | 0 reacties
8
De formatie van een minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV is mislukt.
PVV-leider Geert Wilders heeft vandaag de stekker uit de onderhandelingen getrokken. Hij zegt niet te kunnen vertrouwen op het CDA door de opstelling van de drie dissidenten in de fractie.
Demissionair CDA-minister Piet Hein Donner voerde woensdagavond nog gesprekken met de drie fractieleden Klink, Ferrier en Koppejan. Die gesprekken leidden ertoe dat de drie in de fractie bleven en bereid waren af te wachten wat de onderhandelingen uiteindelijk zouden opleveren.
Vanavond bij Knevel en Van den Brink vijf partijen aan tafel: demissionair CDA-minister Piet Hein Donner, voormalig VVD-kamerlid Arend Jan Boekestijn, SP-fractievoorzitter Emile Roemer, PvdA'er Bert Koenders en CU-voorman André Rouvoet.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Piet Hein Donner, André Rouvoet, Arend Jan Boekestijn, Bert Koenders en Emile Roemer is uitgezonden op vrijdag 3 september door de EO. Te gast waren André Rouvoet, Arend-Jan Boekestijn, Bert Koenders, Emile Roemer en Piet Hein Donner. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee