Uitzending
Knevel & Van den Brink - Yvonne Doorduyn, Syp Wynia, Elco Brinkman, Rob de Wijk, Jan Keizer en Anny Schilder

Yvonne Doorduyn, Syp Wynia, Elco Brinkman, Rob de Wijk, Jan Keizer en Anny Schilder

Knevel & Van den Brink

31-8-2010

| 2080 x bekeken | 0 reacties
8
Vanavond in 'Knevel & Van den Brink': politiek journalisten Yvonne Doorduyn en Syp Wynia, CDA-prominent en voorzitter van Bouwend Nederland Elco Brinkman, Jan Keizer & Anny Schilder van BZN, terreurexpert Rob de Wijk.

Yvonne Doorduyn en Syp Wynia
Politiek journalisten Yvonne Doorduyn en Syp Wynia over de interne verdeeldheid bij het CDA, die de kabinetsformatie flink onder druk zet. De onderhandelingen tussen VVD, PVV en CDA werden dinsdag opgeschort.

Elco Brinkman
De bouw stort in elkaar, maar het kabinet neemt de maatregelen waar Elco Brinkman van Bouwend Nederland al maanden om vraagt. Gaat dit helpen? Wij vragen het vanavond aan de voorzitter van Bouwend Nederland.

Rob de Wijk
Rob de Wijk bestudeerde vijftig geslaagde én mislukte pogingen tot aanslagen van moslimterroristen in Europa. En volgens hem is er na het oppakken van twee verdachten op Schiphol allerminst reden tot tevredenheid. Het zijn juist de terroristen die reden hebben tot tevredenheid. Hij legt vanavond bij ons aan tafel uit waarom.

Jan Keizer en Anny Schilder
Na een scheiding van vijfentwintig jaar zingt het gouden duo weer samen. Jan Keizer en Anny Schilder stonden aan de wieg van het zo succesvolle BZN. Hun nieuwe single is gelijk weer een grote hit. Feest in Volendam of gedonder aan de dijk?

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Yvonne Doorduyn, Syp Wynia, Elco Brinkman, Rob de Wijk, Jan Keizer en Anny Schilder is uitgezonden op dinsdag 31 augustus door de EO. Te gast waren Anny Schilder, Elco Brinkman, Jan Keizer, Rob de Wijk, Syp Wynia en Yvonne Doorduyn. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee