Uitzending
Knevel & Van den Brink - Peter R. de Vries, Herbert Mast, Frits Wester, Wibi Soerjadi en Reinier van den Berg

Peter R. de Vries, Herbert Mast, Frits Wester, Wibi Soerjadi en Reinier van den Berg

Knevel & Van den Brink

26-8-2010

| 2089 x bekeken | 1 reacties
8
Vanavond in Knevel & Van den Brink: misdaadverslaggever Peter R. de Vries, Herbert Mast, vader van de vermoorde Mariska Mast, politiek verslaggever Frits Wester, pianist Wibi Soerjadi en weerman Reinier van den Berg.

Peter R. de Vries en Herbert Mast
Peter R de Vries is weer terug in Nederland nadat hij in Australië de verdachte van de moord op Mariska Mast wilde spreken en gearresteerd werd. Vader Herbert Mast en de misdaadverslaggever reageren vanavond op de arrestatie en het onderzoek van Peter R. de Vries.

Frits Wester
Politiek verslaggever Frits Wester over de formatie.

Wibi Soerjadi
Wibi Soerjadi is terug van weggeweest. Een jaar lang vocht hij tegen een ooraandoening waardoor hij geen noot meer goed kon horen. Hij is weer helemaal hersteld en aanstaand weekend voert hij voor het eerst zijn nieuwe compositie 'Amor en Psyche' op. Vanavond praten wij met pianist Wibi soerjadi over zijn terugkomst en het stuk dat hij componeerde tijdens zijn doofheid.

Reinier van den Berg
Ook een gesprek met weerman Reinier van den Berg.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Peter R. de Vries, Herbert Mast, Frits Wester, Wibi Soerjadi en Reinier van den Berg is uitgezonden op donderdag 26 augustus door de EO. Te gast waren Frits Wester, Wibi Soerjadi, Reinier van den Berg en Peter R. de Vries. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee