Uitzending
Knevel & Van den Brink - Diederik Samsom, Janine Abbring, Jillert Anema, Bob de Jong, Jorrit Bergsma, Eelco Bosch van Rosenthal

Diederik Samsom, Janine Abbring, Jillert Anema, Bob de Jong, Jorrit Bergsma, Eelco Bosch van Rosenthal

Knevel & Van den Brink

17-1-2014

| 1891 x bekeken | 0 reacties
4
Diederik Samsom - PvdA-voorman wil stemmers terugwinnnen
Op 19 maart 2014 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De PvdA staat er slecht voor en dus is er nog een hoop werk te verzetten. In Knevel en Van den Brink PvdA-voorman Diederik Samsom.

Janine Abbring - Groningse presentatrice raakt huis niet kwijt
Eigenlijk zou ze graag dichter bij haar werk wonen, presentatrice Jenine Abbring. Maar haar huis in Groningen, in de buurt van Loppersum, krijgt ze niet meer verkocht. Is een schadevergoeding van 1,2 miljard voldoende voor haar provincie?

Jillert Anema, Bob de Jong en Jorrit Bergsma - Is Sven Kramer te verslaan?
Nog 16 dagen, dan beginnen de winterspelen in Sotsji. Schaatsers Bob de Jong en Jorrit Bergsma zijn er klaar voor. Samen met hun coach Jillert Anema zijn ze te gast in Knevel & Van den Brink.

Eelco Bosch van Rosenthal
Maandag is Barack Obama precies vijf jaar president van de Verenigde Staten. Wat heeft hij bereikt? En: hoe zien de komende twee jaar eruit? Oud NOS-correspondent Eelco Bosch van Rosenthal geeft een analyse

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Diederik Samsom, Janine Abbring, Bob de Jong, Jillert Anema en Sven Kramer te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Diederik Samsom, Janine Abbring, Jillert Anema, Bob de Jong, Jorrit Bergsma, Eelco Bosch van Rosenthal werd uitgezonden op vrijdag 17 januari door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie