Uitzending
Knevel & Van den Brink - Bas van Werven, Jaap Spigt, Danny Mekić, Paul Rem, Arnoud van Doorn, Abdoe Khoulani

Bas van Werven, Jaap Spigt, Danny Mekić, Paul Rem, Arnoud van Doorn, Abdoe Khoulani

Knevel & Van den Brink

16-1-2014

| 1596 x bekeken | 0 reacties
6
Bestwelsnel.nl publiceert topsnelheden op Nederlandse wegen. Superhacker voor de rechter. Schilders staatsieportretten Willem-Alexander gekozen, Moslimpartij gaat meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen

Bas van Werven
Nederlanders rijden harder dan gedacht. De website bestwelsnel.nl registreerde in de afgelopen 10 dagen 240.000 keer een snelheid boven de 170 kilometer per uur.

Danny Mekić en Jaap Spigt
Vandaag startte de rechtszaak tegen een 19-jarige superhacker die verdacht wordt van computerinbraken, het verspreiden van kinderporno en het verspreiden van de gestolen eindexamens van de Ibn Ghaldoun-school. Aan tafel zijn advocaat Jaap Spigt en technologiedeskundige Danny Mekić.

Paul Rem
Vanavond maakt het Mondriaan Fonds bekend welke drie kunstenaars het officiŽle staatsieportret van van koning Willem-Alexander mogen maken.

Arnoud van Doorn en Abdoe Khoulani
Arnoud van Doorn en Abdoe Khoulani zijn nummer 1 en 2 van de lijst van de Partij van de Eenheid die in maart meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen.

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink was Bas van Werven te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Bas van Werven, Jaap Spigt, Danny Mekić, Paul Rem, Arnoud van Doorn, Abdoe Khoulani werd uitgezonden op donderdag 16 januari door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie