Uitzending
Knevel & Van den Brink - 23-7-2013

23-7-2013

Knevel & Van den Brink

1376 x bekeken | 0 reacties
4
Caro Emerald, Willem Jan Ausma, Hans Galjaard, Janny van der Heijden, Jan Laurier

Willem Jan Ausma
Chahira ben M. uit IJsselstein werd vandaag tot drie jaar celstraf veroordeeld voor de moord op haar 16-jarige dochter Mirjam.

Jurgen Gerrits en Jan Laurier
Door de economische crisis komen steeds meer gezinnen op straat te staan. Ook degenen die het tot voor kort goed voor elkaar hadden, zoals Jurgen Gerrits.

Janny van der Heijden
'Heel Holland Bakt' is de zomerhit van het jaar. Meer dan een miljoen tv-kijkers volgen deze wedstrijd tussen amateurbakkers.

Hans Galjaard
Artsen spreken over de 'meest revolutionaire vernieuwing in de gynaecologie' sinds de invoering van de echoscopie: een bloedtest waarmee je al na acht weken zwangerschap kunt testen of je kind genetische afwijkingen als het syndroom van Down heeft. De aanvraag voor deze test in Nederland wordt nu beoordeeld door de Gezondheidsraad. Wat zijn volgens Hans Galjaard, emeritus hoogleraar humane genetica, de morele dilemma's van deze test?

Caro Emerald
Zangeres Caro Emerald verovert de wereld. Ze oogst bewondering in de VS en treedt veel op in Europa.

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Hans Galjaard, Jan Laurier en Caro Emerald te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink werd uitgezonden op dinsdag 23 juli door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie