Uitzending
Knevel & Van den Brink - 18-7-2013

18-7-2013

Knevel & Van den Brink

1125 x bekeken | 0 reacties
4
Martin Visser, Ton Hendriks, Jan de Hoop, Steven Rooks, Bas Steman
Na diverse dodelijke ongelukken op het fietspad wil de ANWB actie van de overheid. Tijd voor grotere fietspaden! Steven Rooks en Bas Steman evalueren de etappe naar de Alpe d' Huez.

Martin Visser
'Nederland is het slechtste jongetje van Europa' kopte de Telegraaf afgelopen week. De CBS-cijfers van vandaag lijken die stelling te ondersteunen.

Ton Hendriks
Mooi weer en de Tour op tv. Reden voor veel wielrenners om de fiets uit de schuur te halen. Dat levert gevaarlijke situaties op, op het fietspad.

Steven Rooks
Steven Rooks won in 1988 de etappe naar de Alpe d'Huez. Hij kan als geen ander terugblikken op de etappe van de Tour de France van vandaag.

Jan de Hoop
Half november 2012 was hij stuk. De populairste nieuwslezer van ons land, Jan de Hoop, was enkele weken uit de running door een burnout.

Bas Steman
Bas Steman droomde er ooit van de Tour de France te winnen. Maar waarom, waarom stopte hij dan op het moment dat hij moest doorpakken?

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op donderdag 18 juli door de EO. Te gast waren Jan de Hoop, Bas Steman en Steven Rooks. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie