Uitzending
Knevel & Van den Brink - 10-8-2011

10-8-2011

Knevel & Van den Brink

2554 x bekeken | 0 reacties
7
Dorien Gerskovica
De Nederlandse Dorien Gerskovica (28) woont sinds drie jaar in de Londense wijk Croydon. Ze beleefde deze week angstige uren, toen relschoppers plunderend en brandstichtend door haar straat trokken.

Henri Beunders
Relschoppers houden nu al vijf dagen Londen en andere Britse steden in hun greep. Nooit eerder plunderden en vernielden ontevreden jongeren op zo'n grote schaal. Historicus Henri Beunders doet al jarenlang onderzoek naar het ontstaan van burgerprotest. Van de boerenopstanden in de 14e eeuw tot de rellen in Hoek van Holland twee jaar geleden.

Bob van der Meer en Jessica Villerius
De afgelopen weken waren de eerste twee afleveringen te zien van het KRO-programma 'Over de Streep' waarin middelbare scholieren wordt gevraagd naar voren te komen met hun persoonlijke verhalen met als doel tot meer begrip te komen tussen scholieren en zo pesten de kop in te drukken.

Sara Kroos
Het gaat goed met cabaretière Sara Kroos. Afgelopen zomer trouwde ze met haar geliefde, schreef een boek én trad in verschillende huiskamers op met de ruwe versie van haar nieuwe show 'Voor de Leeuwen'.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op woensdag 10 augustus door de EO. Te gast waren Sara Kroos, Henri Beunders en Jessica Villerius. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie