Uitzending
Keuringsdienst van Waarde - Eten van morgen: vlees

Eten van morgen: vlees

Keuringsdienst van Waarde

19-5-2016

| 2035 x bekeken | 0 reacties
8
Hoe gaan we dat varkentje wassen in de toekomst? De Keuringsdienst op zoek naar het varken van de toekomst. De helft van al het vlees dat we in Nederland eten komt van het varken. En vaak komt dat varken uit steeds groter groeiende boerenbedrijven. Ligt de toekomst van het varkensvlees in een hyper-efficiënte megastal die goedkoop vlees kan produceren, of moeten we dat varken kleinschaliger gaan vetmesten en er misschien ook minder van gaan eten? Hoe gaan we dat varkentje wassen in de toekomst? De Keuringsdienst op zoek naar het varken van de toekomst.

De presentatie was in handen van Ajouad El Miloudi, Ersin Kiris en Marijn Frank. Deze uitzending van het programma Keuringsdienst van Waarde met de titel Eten van morgen: vlees werd uitgezonden op donderdag 19 mei door de KRO en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie