Uitzending
Keuringsdienst van Waarde - Eten van morgen: vis

Eten van morgen: vis

Keuringsdienst van Waarde

2-6-2016

| 1792 x bekeken | 0 reacties
7
Hebben we in de toekomst nog wel vissers nodig? Steeds meer vis in de winkels komt niet uit de wilde zee maar uit een afgesloten kwekerij. Hebben we in de toekomst nog wel vissers nodig? Steeds meer vis in de winkels komt niet uit de wilde zee maar uit een afgesloten kwekerij. Willen we meer vis produceren, dan zullen we meer moeten gaan kweken. Op land of in afgesloten netten in zee. Maar het probleem is dat veel kweekvis nog grootgebracht wordt met wilde vis uit zee. Hoe zet je een vis op een vegetarisch dieet?

De presentatie was in handen van Ajouad El Miloudi, Ersin Kiris en Marijn Frank. Deze uitzending van het programma Keuringsdienst van Waarde met de titel Eten van morgen: vis werd uitgezonden op donderdag 2 juni door de KRO en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie