In deze uitzending van Kassa Groen:
Lekkere en duurzame vis uit de NoordzeeWe eten allemaal weleens een haring met uitjes of een lekker bakje kibbeling. Maar wie weet er nog hoe schar of wijting smaakt? De Noordzee zit vol met onbekende vissoorten waar Nederlanders nauwelijks van eten. Jammer, want ze zijn lekker en goedkoop, en een veel duurzamere keuze dan bijvoorbeeld kabeljauw en tonijn. Topkok
Ron Blaauw laat zien hoe je makkelijk rode poon, horsmakreel en tongschar kunt bereiden.
Regenwater hergebruikenOns schone regenwater verdwijnt in het vieze riool. Dat water kunnen we veel beter gebruiken om de wc door te spoelen of onze wasmachine op te laten draaien. Het is niet ingewikkeld om dat te regelen, wij laten zien hoe dat kan.
Tips voor de voorjaarschoonmaakEen ouderwetse voorjaarschoonmaak, doe jij dat nog? In deze uitzending een aantal moderne poets-tips met natuurlijke middelen zoals azijn, citroen en zelfgemaakte zeep.
Dilemma: waterkoker of keteltje?Wat is de beste manier om water te koken: in een fluitketel of met de waterkoker?
De presentatie was in handen van
Brecht van Hulten. Deze uitzending van het programma Kassa Groen werd uitgezonden op dinsdag 19 februari door BNNVARA.