Uitzending
Jinek - 7-3-2019

7-3-2019

Jinek

1848 x bekeken | 0 reacties
8
Joost Vullings en Thierry Baudet over het eerste Provinciale Staten-debat. Vanavond is het eerste landelijke verkiezingsdebat voor de Provinciale Statenverkiezingen. De fractievoorzitters van de acht grootste partijen in de peilingen trekken ten strijde. Zo ook Thierry Baudet. Hij beleeft daar vanavond zijn vuurdoop op het landelijke toneel. Samen met Joost Vullings schuift hij aan om te praten over het debat.

Wiebe Draijer en Marry de Gaay Fortman over meer vrouwen op topposities. Vandaag luidde de gong van de Amsterdamse beurs met een speciaal doel: Meer vrouwen in de top van het Nederlandse bedrijfsleven! Want het streefpercentage van 30 procent wordt bij lange na niet gehaald. Waarom lukt het vrouwen niet om de stap naar de top te maken? En moeten bedrijven verplicht worden via een vrouwenquota waar ze op afgerekend kunnen worden?

Entertainmentkoning Albert Verlinde vertelt vanavond over zijn liefde voor het theater Albert Verlinde is dé entertainmentdeskundige van de Nederlandse televisie, maar zijn hart ligt vooral bij het theater. Als directeur van Stage Entertainment ontwikkelt Verlinde theatershows die onder andere te zien zijn op Broadway en West End. Nu is hij bezig met een grote productie voor de Nederlandse theaters. Vanavond onthult Albert Verlinde zijn plannen.

In deze uitzending van Jinek waren Albert Verlinde, Joost Vullings, Thierry Baudet en Wiebe Draijer te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op donderdag 7 maart door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie