Uitzending
Jinek - 4-1-2019

4-1-2019

Jinek

2756 x bekeken | 0 reacties
6
Hoe ziet de toekomst van de krant eruit? Deze hoofdredacteuren blikken vooruit. Aan het begin van 2019 blikken we met vier hoofdredacteuren vooruit op het nieuwsjaar dat voor ons ligt. Wereldwijd is er veel aan de hand en de journalistiek is zélf inmiddels ook onderwerp van gesprek. Is fake news een serieuze bedreiging? Hoe betrouwbaar is de journalistiek? En is er nog wel een toekomst voor de krant? Peter Vandermeersch (NRC), Hans Nijenhuis (AD), Philippe Remarque (De Volkskrant) en Paul Jansen (De Telegraaf) schuiven vanavond aan bij Jinek.

Acteurs en regisseur vertellen over de gloednieuwe tv-serie Judas. Judas, de wereldwijde bestseller van Astrid Holleeder, is vanaf 6 januari te zien op televisie. De nieuwe en bloedstollende serie gaat over het leven van crimineel Willem Holleeder. Acteurs Gijs Naber, Rifka Lodeizen, Marit van Bohemen en regisseur Joram Lürsen schuiven aan bij Jinek om te praten over de zesdelige serie en de val van Willem Holleeder.

In deze uitzending van Jinek waren Gijs Naber, Hans Nijenhuis, Joram Lürsen, Marit van Bohemen, Paul Jansen en Rifka Lodeizen te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 4 januari door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie