Uitzending
Jinek - 22-12-2017

22-12-2017

Jinek

1406 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast: Joost Vullings, Xander van der Wulp, Vincent Rietbergen, Yvon Jaspers en Victor Mids. NOS-vloggers nemen het politieke jaar door, Yvon Jaspers over het succes van Boer Zoekt Vrouw en Victor Mids over de oudejaarsshow.

2017 was een druk politiek jaar vol met heftige campagnes, verkiezingen en (na een extreem lange formatie) een nieuw kabinet als kers op de taart. Het parlementaire jaar 2017 is inmiddels afgelopen en daarom blikken we bij Jinek terug samen met Joost Vullings, Xander van der Wulp en Vincent Rietbergen.

Victor Mids over trucs om je kerst nóg leuker te maken!
Het was een enorm geslaagd jaar voor Victor Mids. Zijn televisieprogramma Mindf*ck verhuisde naar de zaterdagavond, trok daar meer dan 2 miljoen kijkers en hij maakte een Duitse versie van zijn programma. Op oudejaarsavond is Victor te zien met een speciale aflevering van Mindf*ck. Bij de laatste Jinek aflevering van dit jaar geeft Victor tips om de feestdagen door te komen. Met welke truc vrolijk je elke saai kerstdiner op? En hoe houdt je jezelf zó voor de gek dat je niet te veel eet?

Yvon Jaspers viert de feestdagen met boeren uit Boer zoekt Vrouw
78 boeren gingen op zoek, er werden tientallen huwelijken gesticht en er zijn al ruim 60 baby’s geboren. Boer zoekt Vrouw is duidelijk een daverend succes! Maandag 1 en zondag 7 januari komt Boer zoekt Vrouw met twee specials. Yvon brengt de feestdagen door met een groot deel van de ‘boerenfamilie’. Ze gaan samen eten, drinken, wandelen, koken en spelletjes doen. Natuurlijk hoor je ook hoe het nu met ze gaat. Er is ook weer een nieuw seizoen aangekondigd, dat wordt alweer het tiende seizoen.

De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 22 december door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie