Uitzending
Jinek - Angela de Jong, Xander van der Wulp, Joost Vullings, Evert Santegoeds

Angela de Jong, Xander van der Wulp, Joost Vullings, Evert Santegoeds

Jinek

15-12-2017

| 1500 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten: Angela de Jong, Xander van der Wulp, Joost Vullings, Evert Santegoeds, Frits Sissing en Dominic Seldis.

Bezinning en reflectie met Ankie Broekers-Knol
Feliz Navidad! Jaïr gaat op bezoek bij voorzitter van de Eerste Kamer. En hij krijgt haar zélfs zover om een kerstliedje te zingen!

Santegoeds: ove 35 jaar scoops en missersr

Evert Santegoeds viert deze maand een jubileum: hij is 15 jaar hoofdredacteur van weekblad Privé, 35 jaar entertainmentjournalist. Van zijn hand rolden er inmiddels meer dan 750 edities van de pers. Hij is verantwoordelijk voor de Privé-pagina in de Telegraaf en schuift ook regelmatig aan in Shownieuws. In haar hoogtijdagen had de Privé een oplage van meer dan 500.000 exemplaren. Maar dat loopt nu terug. Hoe zorgt Santegoed ervoor dat zijn blad relevant blijft? Op welke scoop is hij het meest trots en waar heeft hij spijt van? En hoe kijkt hij nu naar zijn verstandhouding met het Koningshuis?

Wie is de beste BN’er dirigent van Nederland?
Dat komen we aanstaande zondag te weten, dan is de finale van Maestro. In het programma streden acht bekende Nederlanders, zonder enige dirigeerervaring, voor een gouden baton. Meer dan 2 miljoen kijkers zagen afgelopen week hoe actrices Maartje van de Wetering en Hadewych Minis de finale bereikten. Jurylid Dominic Seldis en presentator Frits Sissing blikken bij Jinek vooruit op de grote live finale.

Wilders blundert met racistische lijsttrekker Rotterdam
Één dag nadat PVV-leider Geert Wilders Géza Hegedüs als zijn Rotterdamse lijsttrekker presenteerde, is hij alweer vervangen. Hegedüs zou er extreemrechtse ideeën op nahouden en actief zijn geweest binnen het omstreden studiegenootschap Erkenbrand. Wat is er aan de hand binnen de PVV? Heeft de partij zijn glans verloren? En waarom ruilen zoveel kiezers Wilders in voor Baudet? We bespreken het met politiek commentatoren Joost Vullings en Xander van der Wulp van de NOS.

De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek met de titel Angela de Jong, Xander van der Wulp, Joost Vullings, Evert Santegoeds werd uitgezonden op vrijdag 15 december door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie