Uitzending
Jinek - 12-7-2018

12-7-2018

Jinek

1228 x bekeken | 0 reacties
4
Floor Bremer, Frits Wester en Fons de Poel over de Nijmeegse Vierdaagse. Volgende week dinsdag begint de roemruchte tocht van blaren, hitte en vrolijke wandelaars weer: de Nijmeegse Vierdaagse. Politiek verslaggevers Floor Bremer en Frits Wester nemen elke dag een andere politicus mee op pad. Ze ondervragen andere lopers over hoe ze aankijken tegen de politiek, hoe dit hun eigen leven raakt en wat ze zouden willen veranderen. Ook Fons de Poel schuift aan. Hij zal de Vierdaagse verslaan in zijn programma 'Het gevoel van de Vierdaagse'. Want wat is toch de charme van dit wandelfestijn?

Charles Groenhuijsen over de uitspraken van Trump tijdens de NAVO-top. De tweedaagse NAVO-top houdt de gemoederen flink bezig. Zo wil de Amerikaanse president Trump nog veel meer geld aan defensie gaan uitgeven. De huidige norm van 2 procent van het bruto binnenlands product (bbp) is volgens de president niet genoeg en moet naar een bijdrage van 4 procent.

In deze uitzending van Jinek waren Charles Groenhuijsen, Fons de Poel en Frits Wester te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op donderdag 12 juli door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie