Uitzending
Ik vertrek - Slowakije - Camping - Mark en Margo den Houting

Slowakije - Camping - Mark en Margo den Houting

Ik vertrek

26-11-2011

| 19660 x bekeken | 0 reacties
6
Mark (46) en Margo (42) den Houting verlaten Brabant voor het kleine dorp Pliešovce, middenin Slowakije. Mark heeft in Nederland meer dan twintig jaar kopieerapparaten gerepareerd en Margo was jarenlang de eigenaresse van een lingeriezaak in Eindhoven. De veertigers willen niets liever dan samen een eigen bedrijf beginnen.

In het conservatieve Slowakije heeft het stel een boerenhoeve op de kop getikt waar ze hun grote droom willen bewerkstelligen: het runnen van een eigen camping. En niet zomaar een camping. In Pliešovce moet de eerste naturistencamping van Slowakije verrijzen. Maar voordat de deuren open kunnen, moet er nogal wat gebeuren. De oude boerderij is nauwelijks bewoonbaar en het terrein is totaal ongeschikt om een camping op te beginnen.

Vol goede moed gaan Mark en Margo aan de slag en de resultaten van hun inspanningen zijn al snel zichtbaar. Het is dan ook tijd om de burgemeester van het dorp te bezoeken. Dat in zijn dorp een naturistencamping zal worden geopend is hem alleen nog niet bekend? Als de deuren van camping Dobrá Lúka eenmaal zijn geopend, zit het Mark en Margo niet mee. De regen komt met bakken uit de lucht en ze zijn bang dat de campinggasten vertrekken. Houden ze hun hoofd boven water in Slowakije?

Deze uitzending van het programma Ik vertrek met de titel Slowakije - Camping - Mark en Margo den Houting is uitgezonden op zaterdag 26 november door de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee