Uitzending
Ik vertrek - Bonaire - Bed and breakfast - Audrey en Joop

Bonaire - Bed and breakfast - Audrey en Joop

Ik vertrek

9-4-2011

| 17098 x bekeken | 0 reacties
7
Familie Groenenboom - Robben

Audrey Groenenboom (38) en Joop Robben (40) uit Baarle - Naussau hebben de halve wereld bereisd. Van India tot het Caribische gebied; ze zijn er allemaal geweest. Als ze in een bed and breakfast overnachten, denken zij vaak: ‘dit kunnen wij veel beter!’ Met die gedachte in het achterhoofd zegt brandweerman Joop zijn baan op om samen met zijn geliefde Audrey naar het tropische Bonaire te emigreren. Geen gemakkelijke keuze, want het stel barst van de sociale contacten en ook de familie staat nu niet direct te springen.

Eenmaal op het eiland blijkt dat in de Cariben niet álles beter is. Hun huis, waar ze binnen een half jaar gasten willen ontvangen, is te vies om aan te raken en wordt voorlopig alleen bevolkt door kakkerlakken. Net voordat het stel hun nieuwe hardhouten optrekje in wil richten, klapt de oude boiler en komt het water met bakken naar beneden. En hoewel Audrey zich ondanks alle tegenslag als een vis in het water voelt, is dat voor Joop anders. Hij mist Nederland, zijn vrienden en zijn 83-jarige moeder. De ooit zo goede relatie van de Brabanders komt hiermee behoorlijk onder druk te staan…

Deze uitzending van het programma Ik vertrek met de titel Bonaire - Bed and breakfast - Audrey en Joop is uitgezonden op zaterdag 9 april door de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie