Uitzending
Idols - Liveshow

Liveshow

Idols

9-2-2008

| 1465 x bekeken | 0 reacties
8
Tijdens deze show werd nogmaals duidelijk dat Idols 2008, zoals al vaker is gezegd, een “Strijd der Titanen” is. “Het grootste deel van de kandidaten heeft het voortreffelijk gedaan”, aldus Gordon. De mindere goden zijn inmiddels al lang en breed uit de strijd. Nathalie verwoordde haar gevoel over de optredens van deze avond als volgt: “Als ik om me heen kijk, vraag ik me af wie er uit moet. Als het aan mij ligt hoeft er helemaal niemand af te vallen.” Uiteindelijk was zowel de jury als het publiek van mening dat Neil wel heel charmant is, maar zangtechnisch net iets te kort kwam bij de overige Finalisten.

Het thema van deze show was ‘Love’. In de opening van de show zong zanger CB Milton zijn hit ‘Send me an angel’. Ook de juryleden lieten zien dat zij zelf ook nog prima in staat zijn een publiek te entertainen. Jerney haalde haar beroemde blauwe pak uit de kast, en vertolkte nog eenmaal de hit ‘Weekend’ van haar band Earth & Fire. Gordon vertolkte zijn liefdeslied ‘Ik hou van jou’, en werd daarin begeleid door zijn collega’s John Ewbank en Eric van Tijn op piano.

Deze uitzending van het programma Idols met de titel Liveshow is uitgezonden op zaterdag 9 februari door RTL4. De presentatie was in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie