Programma
Het Mooiste Liedje van Nederland

Het Mooiste Liedje van Nederland

6
Het Mooiste Liedje van Nederland is een muzikaal programma bij SBS6 gepresenteerd door Johnny de Mol. In het programma gaat Johnny op zoek naar het allerMooiste Liedje Van Nederland. Iedereen heeft een liedje mogen insturen en daar is een top 50 lijst uit ontstaan. Dit zijn allemaal liedjes met mooie, blije, grappige en emotionele verhalen. In elke aflevering zingen steeds vijf grote Nederlandse artiesten ieder twee liedjes van deze lijst in de originele vorm. Per aflevering gaan daarvan twee liedjes door naar de finale. De vakjury kiest er één en de kijker thuis kiest het tweede lied. In de LIVE finale komen de tien beste liedjes terug en horen we ze nog één keer. Heel Nederland kan daarna stemmen voor Het Mooiste Liedje van Nederland!
De eerste uitzending van Het Mooiste Liedje van Nederland is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Het Mooiste Liedje van Nederland

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Het Mooiste Liedje van Nederland online beschikbaar komt)
Het Mooiste Liedje van Nederland info
Over dit programma
 • Johnny de Mol Johnny de Mol is geboren op 12 januari 1979 te Laren. Johnny de Mol is een Nederlands acteur, diskjockey, programmamaker en ondernemer. Johnny de Mol presenteert nu Het Mooiste Liedje van Nederland, SynDROOM, De Wensboom, Superkids en Down met… Bekijk volledig dossier
nieuws over Het Mooiste Liedje van Nederland
 • Het Mooiste Liedje van Nederland - 3-7-2019

  3-7-2019

  Johnny de Mol zoekt mooiste liedje in nieuwe tv-show

  Johnny de Mol gaat op SBS6 op zoek naar het mooiste liedje van Nederland. De tv-zender slaat de handen ineen met Radio 10 en start de zoektocht naar het mooiste liedje. Iedereen mag liedjes insturen, waarna de winnaar wordt gekozen in de tv-show Het Mooiste Liedje van Nederland.

  Alle inzendingen van het publiek vormen uiteindelijk de top 50, die dit najaar door de allerbeste zangers en zangeressen van dit moment ten gehore worden gebracht op SBS6. Elke aflevering zingen steeds vijf Nederlandse artiesten ieder twee liedjes, waarna er twee door gaan naar de finale.

  Het eerste lied wordt gekozen door de vakjury, die later bekend wordt gemaakt, en de kijker kiest het tweede nummer. In de finale worden de tien overgebleven liedjes nog een keer gezongen, waarna heel Nederland mag stemmen om zo het allermooiste liedje van Nederland te kiezen.
  Lees verder