Uitzending
Helvoirt - Verrassing!

Verrassing!

Helvoirt

8-10-2008

| 1208 x bekeken | 0 reacties
6
In de achtste aflevering van de realitysoap Helvoirt zijn Hans en Anneke Hageman 30 jaar getrouwd. Zelf vinden ze dat niet zo bijzonder, maar daar zijn hun kinderen het helemaal niet mee eens. Ze organiseren een verrassingsfeest met oude en nieuwe vrienden.

Oud beeldmateriaal
Tijdens de voorbereidingen van het feest heeft Cis, de zoon van Hans en Anneke, op zolder wat oude foto’s en filmfragmenten van zijn ouders gevonden. Het materiaal komt uit de tijd dat zijn ouders elkaar leerden kennen. Toen waren ze operetteartiesten en traden op bij de Hoofdstad Operette!

Het gelukkigste meisje te wereld
Hans en Anneke zijn dus al een hele tijd bij elkaar. Maar voor Paul en Adrika moet het allemaal nog beginnen. Ze zijn van plan om binnenkort voor de kerk te trouwen en hebben daarom met Hans een kennismakingsgesprek. “Toen Paul mij ten huwelijk vroeg, was ik even het gelukkigste meisje van de wereld”, vertrouwt Adrika, de pastor toe.

Rommelmarkt
Op de achtergrond van deze liefdesverhalen loopt heel Helvoirt uit voor het ‘Helvoirts weekeind’. Een jaarlijkse rommelmarkt voor het goede doel. Het hele dorp helpt mee. Zelfs de zieke Joop Janssen komt even langs. John van Iersel is de grote drijvende kracht achter het festijn. Het hele jaar door verzamelt hij spullen, die hij in en om zijn huis stalt. Zijn eigen huis lijkt soms wel een vlooienmarkt. Zou hij dit jaar dan eindelijk die nog onbekende schets van Vincent van Gogh vinden?

Deze uitzending van het programma Helvoirt met de titel Verrassing! is uitgezonden op woensdag 8 oktober door de RKK.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!