Uitzending
Helvoirt - 'Jullie doen in koeien, wij in schapen'

'Jullie doen in koeien, wij in schapen'

Helvoirt

29-10-2008

| 1298 x bekeken | 0 reacties
6
In aflevering 7 van de realitysoap Helvoirt gaat pastor Hans Hageman op bezoek bij boer Jo van Balkom. Jo is in de auto aangereden door een vrachtwagen en is zwaar geblesseerd aan zijn arm. Niet handig nu zijn bedrijf net wordt uitgebreid en zijn dochter Manon op het punt staat om te bevallen.

Waarom kom je eigenlijk?
De graafmachines rijden af en aan als Jo bij Hans zijn hart lucht. Maar eigenlijk vindt Jo het bezoek van Hans een beetje overdreven. “Waarom kom je eigenlijk?”, vraagt hij. “Jullie doen in koeien, wij doen in schapen,” is het antwoord van pastor Hageman.

Opa en oma passen op Roos
Hans heeft het druk. Samen met zijn vrouw Anneke past hij op zijn kleindochter Roos. Dat zo’n klein mensje zoveel werk oplevert, daar moeten opa en oma weer even aan wennen. En de restauratie van de H. Nicolaaskerk vraagt zijn aandacht. Het werk is bijna af en dat wordt gevierd met een vernieuwde wijding van de Mariakapel.

Deze uitzending van het programma Helvoirt met de titel 'Jullie doen in koeien, wij in schapen' is uitgezonden op woensdag 29 oktober door de RKK.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee