Uitzending
Hallo Nederland - 24-4-2018

24-4-2018

Hallo Nederland

311 x bekeken | 0 reacties
6
Het kabinet steekt 50 miljoen euro in het veiliger maken van gevaarlijke N-wegen buiten de bebouwde kom. Ook wel dodenwegen genoemd. De N50 van Emmeloord naar Hattemerbroek is zo'n weg waar automobilisten al jaren wachten op een oplossing. Het is een van de gevaarlijkste wegen van Nederland. Zo gevaarlijk dat mensen de N-weg liever mijden.

Verder: in 1985 werd een groot beeld van de godin van de kunst en wijsheid Minerva uit de straten van Amsterdam gestolen. Tot op de dag van vandaag is niet bekend wie dit beeld heeft gestolen, maar het is wel weer terug op haar oude plek. Een bijzonder moment. Voor mensen die het zich nog kunnen herinneren, maar ook voor mensen die de kunstenaar hebben gekend.

En in Vorst op Komst volgen we de voorbereidingen op Koningsdag. In deel twee van onze serie proeven we speciale oranjesoep en met buikdanseres Tineke gaan we oranje kleding kopen.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Jeroen Latijnhouwers en Mascha de Rooij. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op dinsdag 24 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie