Uitzending
Hallo Nederland - 19-4-2018

19-4-2018

Hallo Nederland

242 x bekeken | 0 reacties
6
Op Sint-Maarten is de ravage nog altijd groot. Er is veel kapot, hoge werkloosheid, en het toerisme trekt slechts mondjesmaat aan. Doordat er nog weinig banen zijn hebben veel mensen het thuis ook niet al te breed. Daarom deelt Rode Kruis nu voedzame en warme maaltijden uit op scholen. En daar zijn de bewoners heel blij mee.

En het was je ergste nachtmerrie of je kon er uren naar kijken: de thuiswinkelreclames van Tel Sell. Hierin werden allerlei fitnessapparaten, afslankmiddelen en kooktoestellen aangeprezen. De reclames was een tijdlang van de buis, maar nu komt Tel Sell terug op televisie.

Verder: goed smeren, een zonnebril en hoed dragen, en als het even kan de schaduw opzoeken. Volgens Gezondheidsinstituut RIVM moeten zonaanbidders goed uitkijken vanwege de hoge zonkracht. Die ligt de komende dagen rond de 5, waarbij de huid al na 20 minuten kan verbranden.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Jeroen Latijnhouwers en Mascha de Rooij. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op donderdag 19 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie