Uitzending
Groeten van MAX - Roamingkosten
Groeten van MAX - Roamingkosten

Roamingkosten

Groeten van MAX

7-8-2017

| 854 x bekeken | 1 reacties
5
Tijdens een cruise naar de Zuidpool wordt de 66-jarige Atie ernstig ziek. * Vliegtuigmaatschappijen geven niet thuis als passagiers vergoedingen voor vertragingen willen claimen. Corry Schins gaat in juni 2017 op busvakantie naar Oostenrijk. Maar bij vertrek wordt er een nare mededeling gedaan. Het toilet mag alleen in allerhoogste nood gebruikt worden. We duiken in de zaak van Corry en nemen contact op met de reisorganisatie.

Ook is Jack Hoogland te gast. Hij vindt dat hij onterecht door Transavia op hun watchlist is gezet. Hij mag niet meer zomaar mee aan boord maar krijgt geen enkele kans om zich hier tegen te verdedigen. In de uitzending vertelt hij erover.

Toeristen in Europa zijn massaal aan het internetten op hun smartphone. De roamingkosten zijn begin van de zomer afgeschaft en hierdoor betaal je voor internetten, bellen en sms’en in andere EU-landen evenveel als in eigen land. Maar bij Robert du Pon ging het mis, toen hij op Corfu op vakantie was. Jeanine Janssen geeft uitleg.

De mysterieguest bezoekt dit jaar hotels waar hij eerder een kamer boekte en die een nieuw bezoekje verdienen.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma Groeten van MAX met de titel Roamingkosten werd uitgezonden op maandag 7 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie