Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Grenslanders - Nieuwe Trillerserie

Nieuwe Trillerserie

Grenslanders

16-1-2018

| 1215 x bekeken | 0 reacties
6
De NPO en VRT gaan opnieuw samen een serie maken. Na het grote succes van de serie Als De Dijken Breken komen de Nederlandse en Vlaamse publieke omroep met een nieuwe serie, genaamd Grenslanders. De thrillerserie speelt zich af in de grensstreek van Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen.

In de nieuwe serie Grenslanders wordt een meisje van Afrikaanse origine zwaar getraumatiseerd aangetroffen in de polders van het Grensland tussen Vlaanderen en Nederland. Rechercheur Tara uit Rotterdam en psychiater Bert uit Antwerpen proberen te achterhalen wat er met haar is gebeurd.

Al snel krijgen Tara en Bert het gevoel dat het onschuldig ogende Grensland, meer geheimen verbergen dan ze doen vermoeden. De cast bestaat uit zowel Nederlandse en Belgische acteurs, waaronder Fedja Van Huêt, Monic Hendrickx, Frank Lammers, Ingrid De Vos en Wim Willaert.

Hierin werd geacteerd door Fedja van Huet, Frank Lammers, Jasmine Sendar, Koen De Bouw en Monic Hendrickx. Deze uitzending van het programma Grenslanders met de titel Nieuwe Trillerserie werd uitgezonden op dinsdag 16 januari door AVROTROS. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!