Programma
Grenslanders

Grenslanders

6
Grenslanders is een thrillerserie bij de AVROTROS. Deze serie speelt zich af in het grensgebied van Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen. In dit gebied wordt opeens een zwaar getraumatiseerd meisje van Afrikaanse afkomst gevonden. De Rotterdamse rechercheur Tara gaat samen met de Antwerpse psychiater Bert uitzoeken wat er met haar aan de hand is. Tara en Bert komen er achter dat dit zogenaamde Grensland, meer geheimen verbergt dan gedacht.

De hoofdrollen in Grenslanders zijn voor Jasmine Sendar, Koen De Bouw, Fedja Van Huêt, Monic Hendrickx, Frank Lammers, Ingrid De Vos, Wim Willaert, Herwig Ilegems, Adanna Unigwe, Sebastien Dewaele, Chris Nietvelt, Anne-Laure Vandeputte, Astrid van Eck en Evelien Van Hamme. Hetscenario is geschreven door Rik D’hiet. Erik de Bruyn verzorgt de regie.
De eerste uitzending van Grenslanders is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Grenslanders

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Grenslanders online beschikbaar komt)
Over dit programma
 • Monic Hendrickx Monic Hendrickx is geboren op 3 december 1966 te Stevensbeek. Monic Hendrickx is een Nederlandse actrice. Als presentator is Monic Hendrickx onder meer bekend van Kroongetuige. Monic Hendrickx speelde onder andere in Grenslanders, Penoza,… Bekijk volledig dossier
 • Fedja van Huet Fedja van Huet is geboren op 21 juni 1973 te Den Haag. Fedja van Huet is een Nederlands acteur (zowel film als toneel). Fedja van Huet speelde onder andere in De 12 Van Schouwendam, Grenslanders, Penoza, De Jacht, Overspel, RTL Sneak Preview en … Bekijk volledig dossier
nieuws over Grenslanders
 • Grenslanders - Nieuwe Trillerserie

  Nieuwe Trillerserie

  16-1-2018

  De NPO en VRT gaan opnieuw samen een serie maken. Na het grote succes van de serie Als De Dijken Breken komen de Nederlandse en Vlaamse publieke omroep met een nieuwe serie, genaamd Grenslanders. De thrillerserie speelt zich af in de grensstreek van Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen.

  In de nieuwe serie Grenslanders wordt een meisje van Afrikaanse origine zwaar getraumatiseerd aangetroffen in de polders van het Grensland tussen Vlaanderen en Nederland. Rechercheur Tara uit Rotterdam en psychiater Bert uit Antwerpen proberen te achterhalen wat er met haar is gebeurd.

  Al snel krijgen Tara en Bert het gevoel dat het onschuldig ogende Grensland, meer geheimen verbergen dan ze doen vermoeden. De cast bestaat uit zowel Nederlandse en Belgische acteurs, waaronder Fedja Van Huêt, Monic Hendrickx, Frank Lammers, Ingrid De Vos en Wim Willaert.
  Lees verder