Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 8-11-2006

8-11-2006

Goedemorgen Nederland

1300 x bekeken | 0 reacties
6
Wouter Bos over de Amerikaanse verkiezingen
Dinsdag gaan de Amerikanen naar de stembus voor de congresverkiezingen. PvdA-lijsttrekker Wouter Bos geeft woensdag een reactie op de Amerikaanse verkiezingsuitslag.

Tentoonstellingen over tijdschriften
Van een naakte vrouw op de cover kijken we tegenwoordig niet meer op. Dat was vroeger wel anders. De tentoonstelling Magazine! brengt alle grote veranderingen in tijdschriftenland in kaart. Projectleider Ebelin Boswinkel komt hierover vertellen.

Susan Smit over de nieuwste boeken
Susan Smit bespreekt in de week van het luisterboek de Greatest Bits! van Kees van Kooten en het veelbelovende, originele debuut van Auke Hulst; Jij en ik en alles daartussenin.

Film over Herman Brood
Voormalig manager Koos van Dijk en regisseur Jean van de Velde over de landelijke première van 'Wild Romance'. De film beslaat de eerste vijf jaar van Herman Brood's carrière als rock 'n roll-legende.

Presentatie: Mirella van Markus.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 8 november door de KRO. Te gast waren Koos van Dijk, Susan Smit, Jean van de Velde en Wouter Bos. De presentatie was in handen van Mirella van Markus en Sven Kockelmann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie