Uitzending
Goedemorgen Nederland - 20-10-2006

20-10-2006

Goedemorgen Nederland

1370 x bekeken | 0 reacties
6
Grotere rol vrouwen bij vredesmissies
Taskforce Vrouwen, Veiligheid en Conflict heeft na drie jaar haar klus geklaard. Annemarie Jorritsma, voorzitter van de Taskforce, vertelt morgen over de progressie die er de afgelopen drie jaar is gemaakt.

Tineke Netelenbos
Het eerste live studiogesprek met Tineke Netelenbos als waarnemend burgemeester van Haarlemmermeer. Ze vertelt in Goedemorgen Nederland over de nasleep van de Schipholbrand en haar dreigement om het cellencomplex te sluiten.

Zak Tabak
Stoppen met roken is voor veel mensen niet zo makkelijk als dat het lijkt. Journalist Caspar Janssen probeerde drie jaar lang te stoppen. Hij schreef hierover het boek Zak Tabak.

Ernst DaniŽl Smid
De operette is terug in het Nederlandse theater. Ernst DaniŽl Smid en regisseur Eddy Habbema vertellen over hun productie La vie Parisienne.

Presentatie: Sven Kockelmann.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op vrijdag 20 oktober door de KRO. Te gast waren Ernst DaniŽl Smid, Annemarie Jorritsma en Tineke Netelenbos. De presentatie was in handen van Sven Kockelmann en Mirella van Markus.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie