Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 6-9-2006

6-9-2006

Goedemorgen Nederland

1236 x bekeken | 2 reacties
6
9/11
Was 11 september het werk van Al Qaida of zat er een andere organisatie achter? De beweging Dit Kan Niet Waar Zijn gelooft dat er een ander complot achter 11 september zit met banden tot diep in de Amerikaanse regering. In Goedemorgen Nederland Rick Devente van de beweging Dit Kan Niet Waar Zijn over wat er volgens hem allemaal niet klopt aan de officiŽle lezing en wie het wel heeft gedaan.

Producent Pim van Collem
Pim van Collem is bedenker en maker van de film Buddha's Lost Children. In deze documentaire besluit voormalig Thai-bokser Kru Bah zijn leven radicaal om te gooien en gaat hij als monnik weeskinderen opvangen in zijn klooster. Pim van Collem vertelt over het maken van deze film en over de ommekeer die Buddha's Lost Children in zijn eigen leven te weeg bracht.

Susan Smit
De boeken met Susan Smit. Met de nieuwe Maarten 't Hart en het boek De geheime dagboeken van Jackie O van Ruth Francisco.

Arjen Lubach
Onlangs verscheen het boek Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend. De veelbesproken debuutroman van schrijver en cabaretier Arjen Lubach. In Goedemorgen Nederland een gesprek met hem over de vele mogelijkheden van creatievelingen, gehyped worden en de noodzaak van schrijven.

Presentatie: Mirella van Markus.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 6 september door de KRO. Te gast waren Arjen Lubach en Susan Smit. De presentatie was in handen van Mirella van Markus en Sven Kockelmann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie